кв. Карпузица

АКТ 16 от септември 2015г.

ГАРАНТИРАН КРЕДИТ НА ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ УСЛОВИЯ ЗА КЛИЕНТИ НА “АМИКОН” ООД от Уни Кредит Булбанк

ИЗПЪЛНЕНИЕ СЪОБРАЗЕНО С НАЙ-ВИСОКИТЕ СТАНДАРТИ ЗА КАЧЕСТВО!

Жилищна сграда с магазини, офиси, подземни и надземни паркоместа, в близост до бул. „Цар Борис III”, в частта между спирка Охрид и спирка Шипка.

Сградата е с пряк изглед към склоновете на Витоша и разполага със собствен двор.

Разположението на сградата, поради близостта й с основни пътни артерии, е много комуникативно, а достъпът до центъра на столицата е лесен и бърз.

Комплексът ще се състои от три тела. Тяло А и тяло Б разполагат с магазини на партера, по четири жилищни етажа и ателиета в подпокривното ниво, тяло В разполага на партерното ниво с магазин, два жилищни етажа и ателие в подпокривното ниво. В подземното и полуподземното ниво са разположени паркоместа. Жилищата са едностайни, двустайни и тристайни апартаменти с квадратури от 40,60 кв.м. до 106 кв.м. застроена площ. За всеки апартамент се предвижда складово помещение в сутерена на сградата.

Търговските помещения, разположени на партера са с квадратури от 69,75 кв.м. до 119,20 кв.м.. Всеки магазин е със собствен санитарен възел. Жилищата се предават на шпакловка и замазка, с 4камерна PVC дограма със стъклопакет, интериорни врати, хидравлични асаньори, топлоизолация, минерална мазилка. Луксозно изпълнени общи части.

Споделете обекта

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!